Aflosser Binnenvaart All-Shipping

Bent u op zoek naar een goede afloskapitein voor alle binnenvaart, die beschikt over een zeer ruime ervaring met alle benodigde papieren met een geldige basis ADN alle schepen, dan kan ik u van dienst zijn of u in contact brengen met schippers of organisaties die gespecialiseerd zijn in de binnenscheepvaart.

Ik ben na de middelbare beroepsopleiding binnenvaart in1986 begonnen bij de Europese Waterweg Transporten als leerling matroos. Hier ben ik in een zeer korte tijd doorgegroeid  naar de functie van kapitein. 15 jaar lang heb ik met veel plezier deze functie bekleed. Toen een collega mij vroeg of ik bij hem wilde komen varen ben ik overgestapt naar de koppelverbanden en voer ik direct als kapitein op een koppelverband met 3 bakken naar de Bovenrijn en terug vanaf de grindgaten boven Iffeszheim naar allerlei bestemmingen in Nederland en België.

Natuurlijk vervoerden wij ook andere ladingen dan kolen en grind waaronder ook regelmatig containers. Daarna heb ik een periode gevaren als kapitein bij de tankrederij Somers op een 135 meter tanker naar allerlei laad- en losplekken in Europa. Maar de duwvaart bleef toch trekken en ik ben daarom toch weer overgestapt naar de koppelverbanden.

Op een koppelverband heb ik ruim ¾ jaar zelfstandig gevaren met alleen dekpersoneel  en met nauwelijks ondersteuning van de eigenaar. Ik heb in die tijd zeer veel Moezelwerk gedaan met plaatsen zoals Ensdorf en ver boven Metz.

Als aflosser heb ik op allerlei schepen mogen aflossen, tankvaart, containervaart koppelverbanden, zesbaks duwvaart en zelfs de rivercruises tot Budapest aan toe.

Ik ben er trots op dat ik in al die tijd nooit een schaderapport heb moeten schrijven.

Al met al ben ik zeer breed inzetbaar.

Tenslotte kan ik u melden dat ik een niet-roker en een niet-drinker ben.