Over ons

Aflosser Binnenvaart All-Shipping
Aflosser Binnenvaart All-Shipping

WIE ZIJN WIJ? WAT KUNNEN WIJ? WAT DOEN WIJ?

All-Shipping  is een dynamische onderneming die op de eerste plaats zich richt op de dienstverlening in de binnenvaart en met jarenlange ervaring op allerlei soorten schepen en vaargebieden denken wij dat we aan de meeste eisen voldoen die rederijen c.q. eigenaars vragen. Daarnaast verrichten wij allerhande werkzaamheden in, aan en rond uw boot verricht, zoals o.a.; zomer– en winterklaar maken, inbouw van apparatuur, tuigen, diverse soorten reparaties, onderwaterinspecties, onderhoud (buitenboord)motoren. Kortom: De waterwegenwacht!!!

Tevens kunnen wij het transport verzorgen van uw schip.

Referentie:

* Zoon en medewerker van ‘Jachtwerf Schalk’ te Aalsmeer waar casco’s tot 12 meter in z’n geheel werden afgeleverd; betimmering, motoren en elektriciteit was in eigen handen. Ook werden er tal van houten motorvletten van rond de 7 meter gemaakt, volgvletjes en wedstrijd 12 voetsjollen. Ook werd er veel aan refit gedaan bij elk type schip.

* Actief wedstrijdzeiler in de open eenheidsklasse.

* kapitein op o.a. een duwboten met een lading van maximaal 17.000 ton en een lengte van 270 meter, koppelverbanden met 3 bakken tot in de Bovenrijn, tankvaart, containervaart, riviercruises schepen.

* examinator voor alle te behalen binnenvaart diploma’s, patenten, zeilvaart, rijnsportpatent en radar.  

* ‘kapitein’ op (plezier)zeiljacht de “Spartivento” een Contest 48 waarbij de voorkeur uit gaat naar het ruime sop. Meer info www.sy-spartivento.com