Privacy Policy

All-Shipping, gevestigd aan Kalniste 66 08701 Giraltovce Slowakije, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze
privacyverklaring.
Contactgegevens:
https://www.all-shipping.nl
Kalniste 66 08701 Giraltovce Slowakije
0616466103
Rene Schalk is de Functionaris Gegevensbescherming van All-Shipping Hij/zij is te bereiken via info@all-shipping.nl
Persoonsgegevens die wij verwerken
All-Shipping verwerkt geen persoonsgegevens omdat op onze site geen persoonsgegevens achter gelaten kunnen worden. Ook gebruiken we geen social media
plugins.
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van
ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten
van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij
zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@all-shipping.nl, dan verwijderen
wij deze informatie.
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
All-Shipping verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • All-Shipping volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.
  • All-Shipping verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
    Geautomatiseerde besluitvorming
    All-Shipping neemt #responsibility op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.
    Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van
    All-Shipping) tussen zit. All-Shipping gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: #use_explanation
    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
    All-Shipping bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de
    volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens: #retention_period
    Delen van persoonsgegevens met derden
    All-Shipping verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke
    verplichting.
    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
    All-Shipping gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.
    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account.
    Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw
    persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de
    persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw
    recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd
    verzoek naar info@all-shipping.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het
    verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en
    Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. All-Shipping zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek
    reageren. All-Shipping wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit
    Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
    All-Shipping neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
    openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik,
    neem dan contact op met onze klantenservice of via info@all-shipping.nl